HTC Desire Reparatie

Is uw HTC Desire aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Smartphonehouse te Alkmaar bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw HTC Desire. De meeste reparaties voor de HTC Desire voeren wij binnen 1 uur voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw HTC Desire ook opsturen naar ons per post. U wilt uw HTC Desire natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de HTC Desire geven wij 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw HTC Desire niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw HTC kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende HTC reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de HTC Desire voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de HTC Desire.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de HTC Desire direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor HTC kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Alkmaar.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de HTC Desire? Dan bent u bij Smartphonehouse te Alkmaar op het juiste adres!