Switch Reparatie

Bij Smartphonehouse in Alkmaar voeren wij alle reparaties voor de Switch uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Switch uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Switch krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Switch direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Alkmaar of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Switch apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Switch Switch niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Switch kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Switch reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Switch Switch voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Switch Switch.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Switch Switch direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Switch kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Alkmaar.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Switch Switch? Dan bent u bij Smartphonehouse te Alkmaar op het juiste adres!