LG Reparatie

Bij Smartphonehouse in Alkmaar voeren wij alle reparaties voor de LG uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw LG uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de LG krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van LG direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Alkmaar of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw LG apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw LG LG niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw LG kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende LG reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de LG LG voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de LG LG.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de LG LG direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor LG kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Alkmaar.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de LG LG? Dan bent u bij Smartphonehouse te Alkmaar op het juiste adres!